tego antiderapant

Se arata toate cele 14 rezultate

  1. Am comandat 4 bucati pentru o masina Mercedes. Au fost livrate in Suceava. Marfa este de calitate buna. La fel au fost si serviciile de livrare.

  2. Am luat 12 placi ca sa facem o podea de scena. Evenimentul a trecut, dar scenele au ramas in aer liber mai bine de 3 luni. Desi au fost plouate de foooarte multe ori, nu au patit nimic. Se pare ca le putem folosi cativa ani la rand in conditiile in care sunt atat de rezistente la umezeala. Am inteles ca acest tego antiderapant este produs in mod special pentru masini, dar noi am rezolvat cu el o problema care ne macina de multi ani. Am tot facut podele de scene din diverse materiale care ulterior s-au umflat. Acest placaj multistratificat pare a fi in sfarsit solutia perfecta.

  3. Capitonare auto executata ca la carte. Promptitudine! Am dus masina de dimineata si am luat-o seara cu mentiunea ca nu am voie sa incarc 12 ore. Era proaspat siliconata. Datorita faptului ca am venit din provincie, am stat acolo (pentru acest lucru ii multumesc baiatului din hala care m-a lasat sa asist la tot) si am vazut toate etapele de executie. Au curatat pana si traversele de sub podelele vechi. Si cel mai important nu s-au zgarcit la silicon. Au pus si sub si pe imbinarile exterioare.

  4. Am facut capitonare pentru un Iveco aici. Dau nota 10 pentru calitatea de la placa tego, dar si pentru calitatea montajului.