Capitonari cu placi tego pereti laterali

Placa Tego antiderapanta este cea mai buna solutie pentru a capitona podeaua intrucat marfa nu trebuie sa se deplaseze si sa se izbeasca de peretii laterali. Dar daca acest lucru se intampla totusi, trebuie sa avem in vedere si procesul de protejare a peretilor laterali, a peretelul despartitor, a usilor.  De ce trebuie realizat un capitonaj de succes al masinii, vom detalia in continuare.

Placi Tego pentru capitonaj pereti laterali, peret frontaj, capitonare portiere. Capitonari si protectii laterale pentru autoutilitare

Majoritatea masinilor de transport nu beneficiaza din start de protectii interioare. Daunele produse de alunecarea marfurilor in timpul transportului pot atrage dupa ele costuri care depasesc costul efectuarii unui capitonaj de pereti laterali.

Este bine sa se efectueze urmatoarele:

  • capitonare pereti laterali
  • capitonare perete frontal | capitonare perete despartitor zon ade condus – zona cargo
  • capitonare portiere
  • realizare pasaje roti

Orice capitonaj efectuat in mod corect, va prelua din socurile ce se pot ivi in timpul transportului si care pot aduce daune caroseriei

Realizam la comanda capitonari si protectiile laterale, pasaje de roti din placi tego pentru orice tip de vehicul commercial.

Vezi poze>>