Pret montaj Tego

Putem asigura montaj podele antiderapante, montaj protectii laterale din placi tego, putem efectua pasaje roti din placaj multistratificat tego la preturi avantajoase in Bucuresti
Pret montaj: 300 Lei + TVA / placa (in acest pret sunt incluse demontarea placii vechi, debitarea, montarea placii noi).

Detalii la:

Telefon: 0721.330.779
E-mail: contact@placajtego.ro

Aici gasiti cateva poze de placi tego montate pe masini de transport

 

In domeniul “CAPITONARI AUTO” realizam:
Capitonari auto

  • Capitonari pereti interiori cu placaj Tego lucios

Capitonare pereti interiori autoutilitare destinate transportului de marfa si/sau de animale, marcile IVECO, FORD, PEUGEOT, VOLKSWAGEN, CITROEN, MERCEDES, RENAULT, FIAT cu placaj simplu lucios. Peretele frontal se poate imbraca pe jumatate sau pe toata inaltimea. La cerere, se pot imbraca oalele de la roti.

  • Capitonari podele cu placaj tego antiderapant profesional

Capitonare podea cu tego antiderapant profesional, siliconat pe margine. La cerere, se pot solicita praguri de aluminiu pentru protectie podea duba.

Pentru podele auto (podele dube, bodele semiremorci, podele camioane, podele tir) folosim doar placi tego profesionale de lemn stratificat de mesteacan, calitatea I, acoperite cu film fenolic 120g/mp pe ambele fete (una lucioasa, alta antiderapanta), cu canturile inchise si incleiere adecvata pentru a rezista la umiditate. Folosim doar placi din esenta de mesteacan intrucat acestea s-au dovedit a fi mult mai rezistente la socuri si la incovoiere decat placile din alte esente de lemn.

Fie ca este vorba de  camioane, de semiremorci, dube sau platforme, noi vindem si montam placaje Tego antiderapante pentru o vasta gama de autoutilitare (Kogel, Ford, Schmitz, Iveco,Fiat,  Mercedes, etc).

Suntem constienti ca masinile folosite pentru transport, atat cele mici dar care transporta marfa grea, cat si cele mari, au nevoie de podele care sa aiba o rezisteta mare atat la socuri mecanice cat si la incovoiere. De accea consideram ca este foarte important, ca atunci cand clientul  decide sa achizitioneze/monteze o podea auto din placi Tego antiderapant, in primul rand, sa se stabileasca in mod corect caracteristicile podelei de care are nevoie respective autoutilitara. Masini pentru transporturi paletizate, masini pentru marfa nepaletizata, masini cu transport de marfa la temperaturi controlate, masini care transporta materiale de constructie, masini care transporta animale, masini care transporta busteni – pentru toate este nevoie sa se stabileasca in mod corect trei aspecte:

  1. de ce grosime trebuie sa fie podeaua (in functie de acest aspect se opteaza pentru placaj Tego antiderapant de 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, 35 sau 40 mm)
  2. cat este de mare podeaua (se aleg  placi tego antiderapante de 1,25 x 2,50 m sau/si 1,50 x 2,50 m – daca este cazul se pot combina cele doua marimi incat sa nu se mearga pe pierderi mari de material)
  3. masina are sau nu nevoie de ranforsari si consilidari speciale astfel incat placa Tego sa fie corect montata? (putem oferi si aceste servicii la cerere, acolo unde este cazul)

Vanzari, montaj, livrari in tara de placi tego antiderapante de grosimi 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30 mm.

Exemple de lucrari montaj placaj Tego antiderapant >>